Stichting Bouwschouders ondersteunt non-profit instellingen bij het invullen en realiseren van bouw-wensen die zonder extra (professionele) hulp niet van de grond zouden komen.

Binnen het netwerk van de Bouwschouders in de bouw- en vastgoedwereld wordt gezocht naar mogelijkheden om materialen en arbeid voor dergelijke projecten beschikbaar te krijgen.

Deze materialen en arbeid worden geleverd door onze ‘Bouwmaten‘: Zij stellen middelen en mensen ter beschikking voor uw project vanuit hun maatschappelijke betrokkenheid, ook wel ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen‘ genoemd.

Ondersteuning  door stichting Bouwschouders is uitsluitend beschikbaar voor non-profit organisaties / stichtingen en is gratis, mits aan al onze toetsingsvoorwaarden wordt voldaan.

Stichting Bouwschouders probeert zoveel mogelijk kostenneutraal en ‘in natura’ te werken. Bepaalde zaken (wervingskosten, PR, bijeenkomsten, etc) kosten helaas toch ‘gewoon’ geld. Deze fondsen worden gedoneerd door Bouwpartners.

Ook als u niet actief betrokken bent bij de bouwbranche kunt u, in financiële zin, toch uw bijdrage leveren aan het werk van de stichting. Als Bouwpartner maakt u het voor de Bouwschouders mogelijk om anderen te helpen. Een prima doel, toch?!

Graag gaan wij met u in gesprek over de mogelijkheden om de Bouwschouders financieel te ondersteunen. Wij bieden u uiteraard interessante (promotie-)mogelijkheden en andere voordelen aan in ruil voor uw financiële bijdrage. Die bespreken we graag met u maar ‘maatwerk’ is natuurlijk ook mogelijk.